Facebook icon Twitter icon Forward icon

Verkiezingen op 17 maart a.s.

Doe mee aan #2MiljoenStemmen en laat de politiek horen wat écht belangrijk is.

Op 17 maart a.s. zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Laat de politieke partijen juist nu weten wat voor mensen met extra lengte belangrijk is. Wat moeten politici in Den Haag en het nieuwe kabinet écht aanpakken? Laat je stem nu al horen: doe mee met de online-actie #2MiljoenStemmen.

Zo kun je meedoen. Spreek via sociale media een politieke partij of een politicus direct aan. Stel hem of haar je vraag. Leg je probleem voor. Deel jouw ervaring. Je kunt een politicus op sociale media direct aanspreken via @ zijn/ haar sociale media- naam en een politieke partij via # naampolitiekepartij. Gebruik steeds de hashtag #2MiljoenStemmen. .... lees verder »

Scholtens Werkplek

Onderzoek naar de toegankelijkheid van bus en tram voor lange mensen in Utrecht e.o.

SOLGU (het Stedelijk Overleg Lichamelijk Gehandicapten Utrecht) hoort graag de mening van lange mensen die gebruik maken van het openbaar vervoer (stadsbus en trams) in Utrecht stad en in de provincie. 

Of het Openbaar Vervoer (OV) toegankelijk en bruikbaar is voor mensen met beperkingen wordt mede bepaald door de inrichting van haltes en materieel. Voor het materieel geldt een Europese norm. Deze norm stelt nauwelijks eisen aan de toegankelijkheid en richt zich daarbij alleen op de handbewogen rolstoel. Er ontbreken normen voor mensen met andere beperkingen, zoals onder andere korte en lange mensen.... verder lezen »

Plusman

Van de bestuurstafel.....

Wil je weten welke onderwerpen er zijn besproken  in de afgelopen maanden, zoek je een geschikte auto voor jezelf, voor jullie samen of voor je gezin en wil je weten wat de testresultaten van ons autotestteam zijn? Log in op de website en kijk onder 'downloads'. Daar vind je notulen, communiqués, testverslagen van auto's van diverse merken, onderzoeken, studies en meer.....

Ben je lid van de vereniging en kun je nog niet inloggen, stuur dan een e-mail naar het webteam.

Beurskens Schoenmode

Klub Agenda

  • Vrijdag 11 juni t/m zondag 13 juni: Groots KLM Weekend in Schaijk
  • Zaterdag 6 november: Jaardag

Meer informatie volgt in ons verenigingsmagazine XLLL, in de nieuwsbrieven en op de website. 

Stay safe & stay warm - Bos Grote Maten Mode

Goed nieuws: Click & Collect!

Vanaf 10 februari mag onze deur weer een klein stukje open voor bestellen en afhalen!

Voorwaarden:

  • Bestel telefonisch of via e-mail
  • U ontvangt na uw bestelling een bevestiging met praktische informatie
  • Betaal vooraf, achteraf of contactloos ter plekke
  • Het afhaalpunt is buiten
  • Ophalen binnen uw toegewezen tijdslot
  • Ophalen door één persoon
  • De 1,5 meter afstand en andere regels worden gehandhaald.

Houdt u zich alstublieft aan deze regels! Bij overtreden wordt de winkel weer gesloten.

Geen webshop, altijd extra service.

In deze bijzondere tijd houden we het graag mogelijk om mannen met grotere of bijzondere maten leuke kleding te laten kopen. Zo werken wij met zgn. pastassen: maak uw wensen en maten kenbaar, pas thuis op uw gemak en betaal alleen voor wat u wilt houden. Wij maken daarvoor eventueel foto's die we vooraf kunnen appen of mailen. Ook wanner u kleding voor een bijzondere gelegenheid nodig heeft staan wij tot uw beschikking. 

Neem contact met ons op via e-mail info@bos-grotematenmode.nl of via telefoonnummer 06 - 52 64 53 03. Samen kijken we dan welke mogelijkheden er zijn om binnen de maatregelen extra service te kunnen bieden. Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Passo / Tall People

Nieuw: vakantie- appartement in Portugal voor lange mensen

Onlangs opende Quinta dos Pernobes een vakantie- appartement speciaal voor lange mensen. Een bed van 2.20 meter, een keukenblad op 95 cm, hoge deuren, een verhoogde eettafel en een douchekop op 2.30 meter. En dan ook nog een zwembad van 8 meter bij 3 meter, dus alle elementen voor een relaxte vakantie!

Quinta dos Pernobes is een oude wijnboerderij, dat is verbouwd tot 3 appartementen. Gelegen vlakbij het historische Obidos en de prachtige Atlantische kust is er genoeg te zien en te doen voor een heerlijke zonnige vakantieweek! Meer info? Kijk op onze website.

Heb je nieuws? Geef het aan ons door!

Heb je nieuws en wil je dat delen met de lezers van onze nieuwsbrief of in ons verenigingsmagazine XLLL? 

Stuur je content voor de nieuwsbrief van april met een leuke foto per e-mail naar de redactie. Heb je nieuws voor ons magazine XLLL stuur dan een e-mail naar onze hoofdredacteur. De deadlines voor het insturen van redactionele items voor de XLLL staan op de website.

De redactie behoudt zich het recht voor om ingezonden content te allen tijde zonder opgaaf van redenen te weigeren.