Facebook icon Twitter icon Forward icon

16. December - Når behovet mødes

Min sidste måned har været lidt anderledes end den plejer:)

Hajdyk, skydive, undervisning på Hawaii og så har vi leget natugler pga. jetlag i en uge efter vi kom hjem, samtidig med at hverdagen kørte derud af.

Der har været mange oplevelser at processe og nogle af dem har indbefattet en ikke uanseelig mængde adrenalin.

Min krop trængte til en ekstra hånd.

Jeg kunne også mærke, at jeg bare havde behov for at være hjemme.

Jeg lavede derfor et opslag på facebook igår formiddags, hvor jeg søgte en erfaren, professionel og dygtig kropsbehandler, som ville give behandling hos mig.

I går aftes fik jeg så en god gang Body Sds foran brændeovnen. Det var lige, hvad jeg havde brug for - og bedst af alt - jeg kunne smutte direkte i seng bagefter.

Første linje blokeringer i forhold til flow handler altid om uopfyldte behov. Ofte er behovene så banale, at vi har svært ved at få øje på dem eller ikke tillægger dem nogen værdi.

På torsdag aften kommer der en kvinde og giver mig Sri Lankansk velvære massage og Japansk lifting. (har ikke prøvet det før, men det lyder dejligt).

Min krop får et par tiltrængte kalendergaver, jetlag har lagt sig og jeg er ved at være klar til jul.

Ønsker dig en rigtig god 16. december med lige det, du har behov for.

Kærligst

Anja

PS: Min webudbyder har julenisser på besøg og det har betydet, at min hjemmeside og udgående mail ikke har virket optimalt siden fredag. (Har jeg lige erfaret)

Det betyder også, at nye tilmeldte til KUREN MOD FRYGT kan have oplevet problemer med downloads - min webmand er på sagen.:-)

Jeg svarer på forespørgsler og mails, så snart, det hele er oppe igen. Hvis det haster kan jeg altid fanges på 20637490.

Video fra torsdagens introworkshop