Hoe kies ik de juiste buitenverlichting? - Tips om sluipverbruik op te sporen en te vermijden - Zonwering: geen overbodige luxe - Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

Zo gaat je fietsbatterij langer mee

De verkoop van e-bikes blijft maar pieken. Geen wonder! Een elektrische fiets is nu eenmaal een goede investering. Toch zorgt de korte levensduur van de accu vaak voor ergernis. Zo'n fietsbatterij vervangen is inderdaad een dure grap. Met enkele eenvoudige trucjes gaat die een stuk langer mee...

Hoe de levensduur van mijn fietsbatterij verlengen?Kies de juiste buitenverlichting

Licht op het terras, in de tuin en rond de woning. Fantastisch, toch? Zo zorg je niet alleen voor meer veiligheid en comfort, maar kan je meteen ook langer genieten van warme zomeravonden. Maar welke buitenverlichting kiezen? Hoe houd je het veilig? En vooral, heeft dat een grote impact op de elektriciteitsfactuur?

Ga naar onze keuzewijzer buitenverlichting

Zonwering: geen overbodige luxe

De laatste weken was het geregeld puffen en zweten. Oei, dat belooft dus voor de zomermaanden. Geen airco? Met een doeltreffende zonwering blijft het toch nog aangenaam fris in huis. Bij de keuze voor een zonwering hou je best rekening met een aantal belangrijke aandachtspunten.

Hoe kies ik de juiste zonwering?

Tips tegen sluipverbruik

Je beseft het haast niet, maar overal in huis bevindt zich elektronica die een hele dag stroom verbruikt. Jawel, ook wanneer die toestellen eigenlijk niet werken. Zo vreten de vijf grootste verbruikers jaarlijks ongemerkt een flinke hap uit je energiebudget. Hoog tijd voor actie!

Lees meer

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit