Bekijk de Webversie

 

subsidieregister

Subsidieregister brengt subsidies vanuit de Vlaamse overheid in kaart

Wie een zicht wil krijgen op de subsidies die de Vlaamse overheid toekent, kan daarvoor nu terecht bij het Vlaams subsidieregister. Het Departement Financiën en Begroting brengt alle data samen en bouwde een gebruiksvriendelijk instrument om die data te raadplegen. Ook de subsidies vanuit het beleidsdomein Economie, Wetenschap en Innovatie zijn beschikbaar.

>> Lees meer 

trefdag

Uitnodiging 'Trefdag Digitaal Vlaanderen'

Het govtech-evenement van het jaar, Trefdag Digitaal Vlaanderen, vindt plaats op donderdag 22 september in Flanders Expo (Gent) met als thema “de kracht van digitale ecosystemen”. Het belooft een boeiende dag te worden met tal van inspirerende sessies, een nog grotere beurs en uiteraard de nodige netwerkmogelijkheden. Ook wij zijn met Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) van de partij.

>> Lees meer

VSC

Uitnodiging 'Vlaams Supercomputer Centrum lunch session'

Het Vlaams Supercomputer Centrum (VSC) organiseert op 4 oktober een online sessie met als topic 'CFD meets HPC'. Het thema van de sessie draait meer specifiek rond OpenFOAM, dit is open source software voor computational fluid dynamics (CFD).

>> Alle info en inschrijven 

phd cup

PhD Cup: ontdek de 16 geselecteerden

Met 60 waren ze, de onderzoekers die zich kandidaat stelden voor de zevende editie van de PhD Cup. Ontdek welke 16 kandidaten uiteindelijk de selectie van de Vlaamse PhD Cup 2022 haalden.

>> Lees meer 

Ook nog deze week


Agenda


Meest gelezen vorige EWI-nieuwsbrief
  1. Projectoproep Smart Education @ Schools 
  2. Regeneratieve geneeskunde in Vlaanderen
  3. Maatschappelijke impact van het bio-economie onderzoek

Vorige nieuwsbrieven gemist? Bekijk ze hier© 2022. Departement Economie, Wetenschap en Innovatie
Beheer inschrijving
Uitschrijven