Facebook icon Twitter icon Forward icon

Plantverpakkingen bij Koen Pack

Als u op zoek bent naar toegevoegde waarde voor uw Phalaenopsis of andere planten, dan bent u met onze verpakkingen aan het juiste adres! Het is tevens mogelijk uw eigen verpakking of bedrukking in samenwerking met ons te ontwikkelen.

Tassen 70cm

Tassen 70cm

Deze draagtassen geven uw planten extra verkoop mogelijkheden en voor de eindgebruiker direct klaar als cadeauverpakking. 

Diverse maten tassen en vellen

Met een decoratief vel van diverse materialen wordt de pot bedekt en geeft het een extra luxe uitstraling en verhoogd de cadeau-waarde, vraag ernaar bij uw verkoper!

Nieuwe koker met kaartje 'For The Best Mum'

Nieuwe koker met kaartje 'For The Best Mum'

 

Deze koker heeft een afmeting van 16x14x70cm en is gemaakt van antistatisch PVC. Het kaartje met afmeting van 20x5cm wat aan een satijnen lintje hangt heeft het opschrift 'For the best Mum'. Artikelnummer M40190.

De laatste stuks voor Moederdag leverbaar.

 

Hoezen 80cm BOPP50 antistatisch

Met deze hoezen kunt u op een voordelige manier uw planten een onderscheidende meerwaarde geven.

Blanco en Arrangement hoezen

Transparante hoezen, zijn in diverse maten leverbaar. 

Clipstrikken

Clipstrikken

Om Arrangement hoezen met een feestelijke versiering af te sluiten hebben wij verschillende clipstrikken in het assortiment.

Keramiek - NIEUW -

Keramiek

Nieuw in ons assortiment is deze serie keramieken potten. Geschikt voor pot Ø 12cm, vraag bij uw verkoper naar de mogelijkheden.

Potcover Flowers

Een serie van 5 kleuren stoffen potten, geschikt voor potmaat Ø 12cm. Er is ook een bijpassende steker om het geheel een finishing touch te geven.

Een kleine greep uit onze bijsteker collectie

Een kleine greep uit onze bijsteker collectie

Informatie en monsters

Om eenvoudig en snel uw verpakkingen en decoraties via de webshop te bestellen, kunt u hier uw wachtwoord opnieuw opvragen. Als u vragen heeft, laat het ons dan weten!

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op verpakkingsgebied. 

U kunt een mail sturen naar sales@koenpack.com of contact opnemen via 020 - 545 24 70 voor meer informatie of monsters.

U ontvangt deze informatie omdat u bij ons als klant geregistreerd staat. Stelt u informatie over nieuwe verpakkingen en trends op verpakkingsgebied niet op prijs, dan kunt u zich uitschrijven door te klikken op de link onderaan deze mail.

                  Koen Pack BV  -  De Loetenweg 8  -  1187 WB  AMSTELVEEN